Közeledsz a 40. születésnapodhoz, vagy már magad mögött hagytad? Furcsa gondolataid vannak azzal kapcsolatban, hogy ki is vagy Te valójában és kinek az életét éled? Tudtad, hogy ez az életszakasz a maga mély kérdéseivel együtt előbb vagy utóbb, de mindenkinél jelentkezik?

Jobb megismerni a természetét, minthogy magával ragadjon és meggondolatlan döntésekhez vezessen minket! Gyere és tudj meg róla minél többet! Szánj másfél órát magadra egy nagyszerű társaságban, hogy segítséget kapj valódi önmagad újratervezéséhez!
Csoport facilitálása során az általatok javasolt témához kérdéseket és rövid feladatokat adunk és ennek segítségével nyitjuk meg a beszélgetést, majd teret adunk érzéseitek, gondolataitok szabad megosztásához.
A csoport 2019. áprilisában indult és a havi alkalmak idáig teltházasak voltak (8-12 fő). A visszajelzések alapján tartalmas, energetizáló beszélgetések, megosztások, a humor és az inspiráló gondolatok, amik visszahívják a résztvevőket. A csoport nyitott és klubszerűen havonta találkozik. Az alkalmak függetlenek egymástól, bármikor be lehet kapcsolódni.
A részvétel díja 3.000,- Ft/alkalom

Az alkalmakat facilitálja:

dr.Lehoczki Gabriella vezetői, karrier és life coach, párkapcsolati coach (www.intuitivcoaching.hu) és
Kis Simon Ildikó business és life coach, tréner, mediátor (www.megvaltozom.hu )

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi elérhetőségeken – email cím és telefonszám megadásával lehet:
kis.simon.ildi(kukac)gmail.com 06-20-481-92-01,
lehoczkigabriella(kukac)t-online.hu 06-30-900-91-95
A foglalkozás időtartama kb 1,5 óra, kezdés 17:00-18:30-ig
Időpont: 2020. augusztus 26. szerda
Helyszín: 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 8. II.em.