A gondolatnak tényleg teremtő ereje van? Amit kérsz az univerzumtól, felsőbb lénytől, a környezetedtől, az valóban valósággá válik? Hadd meséljek el néhány történetet a saját életemből, amikor tényleg működött. Semmit nem ajánlanék az ügyfeleimnek, amit én magam nem próbáltam volna és nem találnám tényleg hasznosnak.

Lekvárból várat építeni, na az a művészet!

Pályakezdő voltam kezdő fizetéssel, albérletben tengettem az életemet és reméltem, hogy egyszer-valahogy- lesz saját lakásom. Spórolni nem tudtam, az albérleti díj elvitte ezt a lehetőséget. Az utam minden reggel egy építkezés mellett vezetett el, ahol egy kiugró tetőrész alatt egy kedves kis lakás bújt meg. Annyira megtetszett az épület, hogy bekéredzkedtem és megnéztem azt a lakást. Egyből magaménak éreztem és minden reggel arról álmodoztam, milyen lenne, ha én állnék azon az erkélyen. Az építtető azt mondta, hogy mivel nincs rá még jelentkező, és neki sürgős lenne az eladás, ő nem bánja, ha találok egy bankot, ami megfinanszírozza nekem, az enyém a lakás. Mondanom sem kell, az összes bankot felkerestem. ÉÉS az egyik vállalta a finanszírozást!

Így lett meg nullából életem első lakása, amin azóta már túladtam, de ez biztosította nekem a lehetőséget, hogy újabb lakás vegyek, abból nagyobbat, abból pedig kerteset…Azóta én lakásfronton nem ismerek lehetetlent! Igaz még keresem a legtökéletesebbet, de tudom az is meglesz!

Megteremtetett magamnak a férjemet!

Ezt most mindenféle isteni képesség és nagyzolás nélkül állítom! Sokáig voltam nagyvárosi szingli nő, de közben társa vágytam…Az interneten próbálkoztam és hogy úgy mondjam sok első randin vagyok túl. Persze ilyenkor az ember elkeseredik, meg nyavajog, meg a béka feneke alá kerül az önbecsülése. Fogtam egy papírt és leírtam milyen társra vágyom, magasság, végzettség, szemszín, minden. Illetve majdnem minden, azért hagytam ki dolgokat, ma már másképp írnám azt a listátJ

Minden nap becsuktam a szemem és megismételtem a listát és láss csodát, hamarosan megismerkedtem azzal a férfival, akinél minden papírra vetett pont stimmelt és azóta is ő a társam!

Higgyük el, hogy amilyen rezgéseket kiküldesz a világba, azok (képletesen) az univerzum határán falba ütközve visszaérkeznek hozzád, tehát tényleg azt kapod, amit gondolsz!